perjantai 26. kesäkuuta 2020

Nämä herkut hupenivat nopsasti parempii suihin!

NAKKIPIILOT

Kesäkerhon viimeisenä päivänä pikkukokit taikoivat nakkipiiloja herkuteltavaksi välipalalla. Nämä ovat hauskoja ja helppoja herkkuja myös kotona tehtäväksi!

 15-16 kpl
1pkt(500 g) voitaikina tai lehtitaikinalevyjä






Täyte:
15-16
nakkia



1-2rklpizzamaustetta tai oreganoa + basilikaa
Päälle:


munaa


(seesaminsiemeniä)

Valmistusohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan. Leikkaa lehtitaikinalevyt keskeltä poikki neliöiksi. Käyttäessäsi torttu- tai voitaikinaa, kaaviloi niitä ⅓ pidemmiksi ja leikkaa levyt aina kolmeksi neliöksi. Pistele neliöt. Laita kunkin neliön reunalle nakki ja mausteita. Nakin päihin voit leikata ristiviillot.
  2. Rullaa nakit taikinaneliöiden sisään, jätä sauma aina alaspäin keskelle nipistäen hyvin yhteen vedellä kostutetuin sormin. Voitele munalla. Ripottele koristeeksi halutessasi seesaminsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti