|
Nämä herkut hupenivat nopsasti parempii suihin! |
NAKKIPIILOT
Kesäkerhon viimeisenä päivänä pikkukokit taikoivat nakkipiiloja herkuteltavaksi välipalalla. Nämä ovat hauskoja ja helppoja herkkuja myös kotona tehtäväksi!
15-16 kpl
Valmistusohje
-
Ota taikinalevyt
sulamaan. Leikkaa lehtitaikinalevyt keskeltä poikki neliöiksi.
Käyttäessäsi torttu- tai voitaikinaa, kaaviloi niitä ⅓ pidemmiksi ja
leikkaa levyt aina kolmeksi neliöksi. Pistele neliöt. Laita kunkin
neliön reunalle nakki ja mausteita. Nakin päihin voit leikata
ristiviillot.
-
Rullaa nakit
taikinaneliöiden sisään, jätä sauma aina alaspäin keskelle nipistäen
hyvin yhteen vedellä kostutetuin sormin. Voitele munalla. Ripottele
koristeeksi halutessasi seesaminsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin
keskitasolla 10-15 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti