PIKKUKOKKIKERHO MUNAKASRULLA
Pohja:
6 dl maitoa
6 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
Sekoita
ensin kanamuna ja jauho sekä suola keskenään ja lisää maito. Anna taikinan turvota 10 minuuttia. Levitä taikina
uunipellille ja paista munakasta 225 asteessa, uunin alaosassa 20 minuuttia.
Täyte:
150 g pinaattia
1 rkl öljyä
2 kevätsipulia
2 valkosipulinkynttä
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
200 g fetajuustoa
pinnalle: juustoraastetta
Kuullota
pinaatti paistinpannulla öljyssä. Lisää hienonnetut sipulit ja mausteet.
Ripottele joukkoon jauhot, sekoita ja lisää maito. Sekoita ja anna hautua
hetki.
Kumoa
uunista otettu munakas voipaperin päälle. Levitä päälle täyte ja murenna
fetajuusto täytteen pinnalle. Kääri munakas rullalle, jätä sauma alapuolelle ja
nosta rulla uunikestävään vuokaan. Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta ja
gratinoi 225-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
Tarjoa
munakasrulla lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti