keskiviikko 13. maaliskuuta 2019


PIKKUKOKKIKERHO  MUNAKASRULLA                                                    

Pohja:
6 dl               maitoa
6                   kananmunaa
1 dl               vehnäjauhoja
1 tl                suolaa
Sekoita ensin kanamuna ja jauho sekä suola keskenään ja lisää maito. Anna taikinan turvota 10 minuuttia. Levitä taikina uunipellille ja paista munakasta 225 asteessa, uunin alaosassa 20 minuuttia.

Täyte:
150 g           pinaattia                                                
1 rkl             öljyä
2                   kevätsipulia
2                   valkosipulinkynttä
0,5 tl            suolaa
0,5 tl            mustapippuria
2 rkl             vehnäjauhoja
2 dl               maitoa
200 g           fetajuustoa
pinnalle:     juustoraastetta

Kuullota pinaatti paistinpannulla öljyssä. Lisää hienonnetut sipulit ja mausteet. Ripottele joukkoon jauhot, sekoita ja lisää maito. Sekoita ja anna hautua hetki.
Kumoa uunista otettu munakas voipaperin päälle. Levitä päälle täyte ja murenna fetajuusto täytteen pinnalle. Kääri munakas rullalle, jätä sauma alapuolelle ja nosta rulla uunikestävään vuokaan. Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta ja gratinoi 225-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
Tarjoa munakasrulla lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti