maanantai 4. marraskuuta 2019

Mahtava marraskuu


Syksyn leikeistä hauskinta on lehtikasassa möyriminen!
Mitä kaikkea arkeemme on jälleen mahtunutkaan viime blogipäivityksen jälkeen! Huh, hengästyttävän paljon erilaisia tapahtumia, normaalia arjen hulinaa unohtamatta.
Mahtava ohjaajatiimimme pystyy tarjoamaan vaihtelevaa ja monipuolista toimintaa viikon jokaisena päivänä kerholaisille. Sen lisäksi olemme saaneet myös ohjelmaa kerhon ulkopuolelta!

 

Nukketeatteria

Sadun Aika valmistautuu esitykseen
Sadun Aika tulio jälleen iloksemme esittämään hauskaa ja kiinnostavaa nukketeatteria. Tällä kertaa saimme nähdä "Aladdin ja taikalamppu" -esityksen.

Nukketeatterin maailmaan vaivuttiin sopivasti välipalan jälkeen ja todellakin, sadun taika on ihmeellinen ja lumosi koko suuren yleisömme seuraamaan keskittyneesti esitystä. Siitä iso kiitos kaikille! Ja omena Hyvän käytöksen Puuhun!


Ihana yleisömme eläytyy!

Stadionilla

Koska kerhomme sijaitsee Paavo Nurmen Stadionin vieressä, emme voineet vastustaa kiusausta ja ottaa pienimuotoista urheilukilpailua erään aurinkoisen syyspäivän ulkoilussa.
Lämmittelyksi juoksimme koko stadionin ympäri, jonka jälkeen alkoi hurjan jännittävä viestijuoksukilpailu.
Kaikki osallistuivat hienosti ja parasta oli kuulla iloinen äänekäs kannustus omalle joukkueelle ja kavereille!

Paikoillanne! Valmiit! NYT!

Joukkueet järjestäytyvät



Halloween -juhlat

Halloween on ippen juhlista ehkä suurin ja siihen valmistautuminen aloitetaan hyvissä ajoin. Pajassa askarreltiin naamioita ja koristeita ja kerhotila somistettiin teemaan sopivaksi. Ohjaajat rakensivat kellariin veret seisauttavan kauhukäytävän, joka saikin lasten keskuudessa suuren suosion.
Kasvomaalauksia maalailtiin, kummitusjuttuja luettiin ja kauhukävelyllä näyttäydyttiin puiston muille käyttäjille.
Ehkä hauskin ohjelmanumero oli pukukisa, joka paisui iltapäivän kuluessa yhä vain suuremmaksi ja suuremmaksi. Lopulta kisassa oli 28 osallistujaa, toinen toistaan hauskempia ja kauhistuttavampia hahmoja. Oli mukavaa huomata, miten moni uskaltautui alkukankeudesta ja jännityksestä huolimatta mukaan!
Hurjat hahmot ryhmäkuvassa

Kerrankin kerhoon sai ottaa mukaan myös omia herkkuja!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti